To hjemmesejre og et udebanenederlag i onsdagens kampe

20160210_224354

Serie 2

Serie 2 holdet fortsætter ufortrødent sin sejrgang. Denne gang gik det ud over DTU (Danmarks Tekniske Universitet), som efter en hurtig kamp og et par øl i sofagruppen måtte tage hjem med et 1-13 nederlag.

Felix var også med denne gang og han stod for det ene nederlag i en 5 sætskamp. De andre på holdet var Henrik, Bjarne og Marc. Marc tabte en kamp sidst, holdene mødtes, men denne gang var der ingen vaklen!

Næste kamp er uge mod Hornbæk.

Serie 3
Med Jørn som reserve spillede serie 3 holdet med Bo og Michael ude mod Kildeskoven. Michael lagde ud i god stil med at vinde sin single, men så var der også lukket af for gæstfriheden og Kildeskoven vandt de næste 9 kampe. Bo var tæt på i sin ene single med et 2-3 nederlag.
Næste gang er Jan med igen – og så er der lagt i kakkelovnen til Fredensborg.

20160210_224340

Serie 4
Med sejren på 6-4 over Frederiksværk kom holdet op på 3. pladsen og er sammen med Furesø, Cito og Frederiksværk bejlere til 2. pladsen i rækken, hvor Jægerspris for længst har sat sig på 1. pladsen.
Det var derfor en vigtig sejr over Frederiksværk. Det startede godt med en 4-1 føring, men udeholdet kom tættere på. Holdets bedste Hanne vandt en tæt 3-2 kamp over Inger, som dog sammen med Peter vandt doublen 3-1.
Men holdet fik kniven på struben, da både Søren og Inger tabte, hvorved Frederiksværk kom op på 4-5. Det var så op til Peter at sørge for sejren. Singlen kom ud i 5 sæt, Peter kom hurtigt foran i 5. sæt og føringen holdt gennem hele sættet.

Næste kamp er ude mod nr. 2, Furesø.

Klik på holdseddelen og se den i et større billede