8. turneringsrunde gav 1 point.

Serie 1: Helsingør – Gladsaxe 7-7
Med det stærkeste hold i aktion blev det ene point i Helsingør mod det højere placerede hold fra Gladsaxe. Det var som sædvanlig Samuel, der havde den højeste sejrshøst, 3 singler og 1 double (med Bjarne). Bjarne høstede to sejre, Yael en enkelt, så sammenlagt blev det til 7 sejre, der gav det ene point. Henrik måtte nøjes med at være lige ved, i den ene kamp havde han ved stillingen 10-7 tre matchbolde, men sejren udeblev.
Holdet skal nu på tirsdag spille sidste kamp i turneringens første halvdel mod Esrum, der burde være chance for flere points.

 

Serie 3: Helsingør – Hillerød 4-6
Modstanderne havde en spiller, Niels, der var uovervindelig i singlerne og Helsingør havde en spiller, Peter, der var overvindelig i singlerne. Samtidig udnævnte Per sig som "skurk" i den tabte kamp mod Jørgen, så det blev kun til 4 sejre. Kenneth vandt 2, Per vandt 1 og sammen vandt de doublen.
Der er en stærk række, så fremover stiller holdet op med de tre bedste, tilgængelige spillere i forsøg på at give mere modstand og spille sig til flere points.