Sejr over Holme Olstrup

Hjemmekampen mod Holme Olstrup var en af de kampe, der skulle vindes. Den opgave tog hjemmeholdet alvorligt og sejrede med 10-4. Eneste trussel fra modstanderne var den kinesiske damespilles Wu Xiaoning, som var meget skarp og spillede tre 3-0 sejre hjem. Bo Spottog vandt Holme Olstrups 4. sejr med 3-1 over Rasmus Olsen.

Første singlerunde var jævnbyrdig med to sejre til hver side, Jes Arder og Rasmus Hansen stod for de to sejre. Men så var hjemmeholdet spillet varme og kun den kinesiske dame kunne bryde sejrsstimen. Anden runde endte 3-1 til Helsingør.

Med sejr i de to doubler kom Helsingør foran med 7-3 og sejren blev spillet endelig hjem i sidste singlerunde. Lars Hansen og Rasmus Olsen spillede to 3-1 sejre hjem, mens Jes Arder uden at spille vandt sin 3. singlekamp og dermed var ubesejret ligesom kineseren. Sandsynligvis ville netop Jes på grund af sin spillestil nok have en chance mod kineseren, men holdopstillingen gjorde, at de to ikke kom til at møde hinanden.

Helsingør ligger efter seks kampe i den gode halvdel af rækken med 8 points for fire sejre. Sidste modstander i første halvdel af turneringen er København BTK. Muligheden for points i den kamp afhænger af, hvem modstanderne stiller op med.

Peter Tranto