Øv – to hjemmebane nederlag

mms_img-759597182a
De to doublekampe i gang, en sejr til hver side.

Østserien: Helsingør-Amager 6-8
Vores 2. hold stillede op i noget nær stærkeste opstilling med Lars, Rasmus, Samuel og Per. Modstanderen var Amager, som holdet havde tabt til i 1. halvdel af turneringen.
Det startede godt, men endte skidt. Første singlerunde var tæt, fire 5-sæts kampe med to sejre til hver side. Lars og Rasmus vandt de to kampe. I anden singlerunde vandt Helsingør med 3-1, her gentog Lars og Rasmus deres sejre, mens Samuel vandt sin kamp 3-1 over Preben Larsen.

mms_img-370857050
Samuel i sin sejr over Preben.

Stillingen var så 5-3 og den blev forøget til 6-3 med sejr i den første af doublerne til Rasmus/Samuel. Men herefter gik det galt, måske var amagerkanerne spillet varme og anført af en stærk spillende Hans Kristensen vandt de resten af kampene og dermed også holdkampen med cifrene 8-6.
Det var en rigtig seværdig kamp mellem to gode hold, så egentlig kunne man ikke indvende noget imod kampens resultat.

mms_img1530253077
Jan tabte til Stefano ved stillingen 2-5.

Serie 3: Helsingør-Fredensborg 4-6
Modstanderne lå inden kampen på pladsen foran vores hold med to points mere. Så skulle der vindes en kamp i serie 3, så var det denne.
Den tidligere Helsingør spiller Stefano Dahlerup var med hos Fredensborg og han vandt 2 singler og doublen og medvirkede derfor stærkt til holdsejren.
Bo vandt to kampe, mens Michael og Jan vandt en hver.
Holdet ligger næstsidst, men da de mangler nr. sidst, Amager, så ligger der måske en sejr og venter.