0-8 og 8-0 i de to sidste 1. divisionskampe.

IMG_1741
Vores 1. div. hold og Københavns ditto

De afsluttende kampe i 1. division, øst gav det resultat, at Helsingørs hold som ventet blev nedrykker til 2. division. Men holdet var tæt på at sikre sig en af de fire pladser, der giver adgang til næste sæsons landsdækkende 1. division, så sæsonen i landets næstøverste række udviklede sig bedre, end forventningerne var ved sæsonstarten.

Holdet blev forstærket med et par svenske spillere, som tidligere har spillet i klubben. Hvorvidt de følger klubben ned i 2. division vides ikke på nuværende tidspunkt, da guleroden for svenskerne er at spille i en 1. division ved siden af, at de spiller for deres svenske klub.

I turneringens næstsidste kamp mødte Helsingør på udebane Brønshøj, som i dagens anledning stillede med deres stærkeste hold og den opgave var for stor, og det blev til et klart 0-8 nederlag. Filip Karlsson og Rasmus Guldberg vandt kun to sæt hver, mens Henrik Selmqvist og Fredrik Staerk vandt 0 sæt.

Det var lidt ærgerligt, at Brønshøj ikke havde stillet med det hold hver gang, så var Helsingør ikke rykket ud af 1. division. Men Helsingør blev sendt ud med fuld musik og kampen viste da også med alt tydelighed, at Brønshøj i stærkeste opstilling hører til  i 1. division.

Den sidste 1. divisionskamp i denne omgang blev spillet hjemme søndag mod København, hvor der er afbud fra Rasmus og Fredrik og hvor Lars Hansen og Steen Jørgensen spillede i stedet.

Modstanderne ligger sidst i rækken med 0 points. Kampen viste også hvorfor, da de tabte 0-8 til Helsingørs reservehold. Kun Steen havde lidt besvær med modstandernes Tonny Larsen og vandt 3-2. Men han kan så prale af at være ubesejret i 1. division.

HBTK-KBH2

Der vil efterfølgende komme en opsummering af sæsonen i 1. division, øst fra UK.