Referat af bestyrelsesmøde

Materialetilskud/renovering af vores lokale.

Der er nu blevet afsendt en ansøgning om materialetilskud til renovering af bordtennislokalet på Familiecenter Løvdal. Denne er stilet til Helsingør Kommune. Vi har tidligere 2 gange afsendt en sådan, uden resultat, men vi håber, at kommunen denne gang kan se fornuften i, at lokalet bliver renoveret. Der er ikke sket noget i den retning siden vi fik tildelt lokalet i 1980.

 

Vi ved i bestyrelsen præcis, hvad der skal foregå af renovering i vores lokale, og den dag, hvis vi får tilskuddet fra Kommunen, vil samtlige medlemmer få at vide, hvad der skal laves, og ikke mindst, hvem der skal gøre hvad. Vi satser på, at arbejdet i givet fald skal udføres i skolernes sommerferie.

RT har kontakt med en syerske, der er i gang med at sy nyt stof til banderne i bordtennislokalet.

Bestyrelsen holder stadig fast på vores holdning om, at alle i klubben skal give en hånd med, når det er nødvendigt, jfr. vores holdning fra medlemsmødet den 17. december 2012 i klublokalet. PT og RT mener nok medlemmerne vil melde sig på skift, når det bliver aktuelt, hvorimod JA stadig har sine tvivl.

Helt konkret melder bestyrelsen ud, når der er opgaver, der skal udføres med hjælp fra klubbens medlemmer.

Det korte og lange er nu, at vi afventer svar fra Kommunen, hvorefter alle i klubben får resultatet at vide.

Medlemskontingent for medlemmer der starter senere, og for spillere fra andre klubber (Hornbæk), der træner/spiller i klubben.

Med hensyn til medlemskontingent for medlemmer der starter senere på sæsonen, fandt vi en god løsning. Denne bliver fremført på vores generalforsamling i juni måned, idet vi ikke selv kan bestemme betalingsbetingelser på dette møde.

Med hensyn til ungdomsspillere fra Hornbæk, fandt vi ligeledes en løsning. PT vil underrette forældre og spillere ved næste træning.

Aktuelt

YS skal på kursus i uge 8-11 og kan derfor ikke stå for ungdomstræningen. Det er nu, efter at PT har underrettet medlemmerne pr. mail, vi fra bestyrelsen gerne vil se lidt initiativ. Vi er klar over, at visse tidspunkter godt kan være et problem, men så må pensionisterne træde til, men alt i alt er det trods alt seniorafdelingen der står for skud.

Bestyrelsen er enig om, at medlemmer der spiller i holdturnering og ved stævner skal stille op i KLUBTRØJE. Man repræsenterer Helsingør Bordtennisklub, og skal derfor være iført vores nyeste klubtrøjer. Andre lægger mærke til os og vi bliver rost for vor flotte klubtrøje.

Referent Roald Thiim.