Vi er i semifinalen!!!!!

20160404_200812-800

Poul Johansen vs. Bjarne Stenberg

Helsingørs serie 2 hold har med en hjemmesejr på hele 8-2 over Albertslund kvalificeret sig til semifinalen om det østdanske mesterskab. Holdet har i sin kreds spillet 18 kampe og har vundet dem alle. Kvalifikationen til serie 1 er for længst klaret og nu gælder det kredskampene om mesterskabet, hvor nr. 1 og 2 i de syv serie 2 kredse har kvalificeret sig.

Modstanderne fra Albertslund var blevet nr. 2 i sin kreds og måtte gennem en indledende kredskamp, hvor de vandt 8-4 over Kildeskoven.

Kampen viste hurtigt, at modstanderne havde to spillere på Helsingør spillernes niveau og to, der lå under. Det var derfor meget vigtigt, hvordan Hjemmeholdets mest vindende spiller, Marc Franck klarede sig mod Mikki Mihaljevich og Jacob Herrestrup, da holdopstillingen netop gav ham de to som modstandere at starte med. Marc startede med Mikki og efter at have tabt første sæt, spillede han sikkert kampen hjem med sejre i de tre næste sæt. I kampen mod Jacob var der mere spænding på. Marc måtte ud i fem sæt, inden sejren med 11-9 i sidste sæt var en realitet. Yael Schade havde ”fornøjelsen” med at møde de samme to spillere. Kampen mod Jacob var en svær opgave, som hun tabte med 0-3 i sæt. Derimod var hun tæt på at vinde over Mikki i en kamp med godt spil. Spillerne kom ud i fem sæt, men i sidste sæt var Mikki lidt skarpere til sidst og vandt sættet 11-8.

20160404_200754-800

Marc Franck vs. Jacob Herrestrup

Henrik Hansen og Bjarne Stenberg havde ikke de store problemer med deres modstandere, Jens Eriksen og Poul Johansen. De vandt begge deres to singler med 3-0 i sæt. Dermed var Helsingør foran med 6-2 inden doublerne. Begge doubler blev et tæt og meget spændende opgør over fem sæt. Hjemmeholdet viste sig et være stærkest på de sidste bolde i femte sæt i begge doublekampe, som endte med henholdsvis 13-11 og 15-13. Dermed var holdkampen afgjort, hvorfor kampen blev afbrudt.

Modstanderholdet i semifinalen findes først tirsdag den 12. april, hvor Køge Bugt og Brøndby Strand mødes. Semifinale og eventuel finale spilles søndag den 17. april i Frederiksborgcenteret i Hillerød.