Referat fra Veteran DM

20160402_130213a

Lars Hansen i kamp

(skrevet af Yael)

Helsingør havde Børge Reich, Per Mølholm, Steen Jørgensen, Lars G. Hansen, Inger Jønsson og Yael Schade med.

Børge Reich blev Dansk Mester i 80 års rækken, da ingen modstandere turde tage kampen op mod ham.

Per Mølholm spillede med i 75 års rækken, og her stillede der 4 til start- alle hans modstandere var fra Amager. Første kamp var mod Benno Werge, og her var der ikke meget at stille op, Per tabte klart 0-3. Den anden kamp der skulle spilles var imod Else Rønnow, og det var en rigtig gyser. Efter at have været bagud 1-2 i sæt, og med 2 matchbolde imod sig i 4. Sæt, så kæmpede Per sig tilbage, ved at trække kampen ud i et femte sæt. Det var mindst lige så spændende, og der blev kæmpet for hver en bold. Per trak det længste strå og vandt det afgørende sæt 15-13.
Sidste kamp var mod Poul Gross, og her havde Per godt styr på sagerne, og vandt 3-1. En flot sølvmedalje blev det til.

12891644_1073835199341167_5493805798464037056_o

Steen i kamp

Steen Jørgensen skulle spille mixdouble i 40 års rækken, med sin makker Betina Bechersdahl fra Hillerød (tidligere Helsingør). Desværre var de uheldige med lodtrækningen, og skulle møde det topseedede par fra Virum. Der var ikke meget at stille op, og kampen blev tabt 0-3.

Lars G. Hansen var med i 50 års rækken i single, og her var der rigtig mange spillere med. Lars gik videre fra puljen som toer, og i 1/16 finalen skulle han møde en spiller fra Herlev. Det var en tæt kamp hvor tre af sættene endte 14-12. Lars var den skarpeste af de to spillere, og han vandt kampen 3-1.
I 1/8 finalen skulle Lars op mod en tidligere Helsingørspiller og holdkammerat- Jes Arder. Det blev endnu en tæt kamp, hvor flere af sættene blev vundet med to bolde, og igen var Lars knivskarp, og vandt 3-1. Så var kræfterne også brugt op efter en god indsats, og Lars tabte 3-0 i 1/4 finalen.

Lars var også med i doublerækken, her med sin makker Klaus Mortensen fra Jægerspris.
Igen var Helsingør uheldig med lodtrækningen, da de to herrer skulle møde favoritterne fra Nyråd i første runde, og kampen blev tabt klart 0-3.

Inger Jønnson spillede mixdouble med sin makker Dennis Oreskov fra Skensved. Parret skulle i 1/8 finalen møde et par fra Hillerød/Kbh, og det blev en tæt og spændende kamp, der skulle afgøres i femte sæt. Her var der ikke meget at skyde med, og kampen blev tabt 3-11 i afgørende sæt.

Yael Schade havde en nem omgang i Oldgirlsrækken i single, da kun tre damer ville tage kampen op. I første kamp skulle Yael møde Nina Pedersen fra Stenlille, og her var der ingen dikkedarer- kampen blev vundet 3-0. Sidste kamp var mod Mariette Riis fra Hvidovre, og her var der også styr på spillet, og kampen blev vundet 3-1. Danmarksmesterskabet gik dermed til Helsingør.

I double spillede Yael sammen med sin makker Sabine Borre Larsen fra Herlev (tidligere Helsingør). Der var kun to par med, så det var bare en enkelt kamp der skulle vindes. Trods lidt vanskeligheder i det offensive spil, så blev doublen vundet 3-1, og endnu et Danmarksmesterskab var hjemme.