Vi trækker vores 2. divisionshold.

DSC_8812

Rasmus – eneste tilbageværende fra 1. holdet

Som bekendt har vi i denne sæson haft et 1. divisionshold, hvor der spillede 3 svenskere sammen med Rasmus Guldberg i de fleste kampe. De kom på holdet, så at vi havde et 1. divisionshold, som havde muligheder for at klare sig i rækken.

Holdet blev nr. 5 i rækken og rykkede derfor ud, da de fire dårligste hold skulle ned i 2. division, da de to 1. divisioner skulle slås sammen til en.

Samtidig blev turneringsformen ændret, så at kampene i 2. division skal spilles i samlinger, hvor der spilles to kampe på lørdage. Det ville så betyde, at vi skulle spille uden svenskere, dels fordi de ikke havde mulighed for at spille ret mange kampe i weekends, dels fordi det ikke for dem ville være attraktivt at spille i 2. division. Fredrik har da også allerede skiftet klub til Amager.

Klubbens UK (Lars, Steen og Peter) har holdt møde for af drøfte situationen. De var alle tre enige om at trække holdet. Der var kun Rasmus Guldberg tilbage fra holdet. Der skulle så rykkes tre spillere op fra østserieholdet og dermed også tre spillere op fra serie 1 holdet. Så set ud fra klubbens synspunkt var dette en rigtig dårlig løsning, da det ville svække de to hold unødigt.

Rasmus spiller så med på østserieholdet og vi har dermed to hold, som er gode nok til at spille i de to rækker.