El Clasico: Esrum-Helsingør 6-8

 

 

Serie 1, kreds 3
Esrum – Helsingør 6-8

Det var et meget tæt opgør, hvor Helsingør havde den fornødne medgang og nød godt af, at Samuel vandt tre singler + en double – og hvor begge doubler gik til gæsterne. Af de fem 5-sæts kampe vandt Helsingør de 4. Med neutrale briller ville 7-7 nok have været et retfærdigt resultat.

MEN det var altså en meget spændende kamp at være tilskuer til (jeg kom ikke til at spille denne aften, da vore modstandere havde valgt at trække deres hold).

I første singlerunde vandt Per og Samuel deres kampe. Samuel vandt 3-2 med 11-8 i 5. sæt over modstandernes bedste Mick Lindensgaard. Henrik og Yael tabte begge 1-3 til deres modstandere.

I anden runde fortsatte jævnbyrdigheden med sejre til Samuel og Yael (3-1 over Michael Bruun) og stillingen var 4-4 inden doublerne.

De to doubler var om muligt endnu mere tætte end hele kampen var. Det var planmæssigt at Samuel/Per skulle vinde deres double, men det holdt hårdt at få 3-2 sejren. Yael og Henrik startede med at komme bagud 0-2, men så kæmpede de sig tilbage og tog de næste tre sæt til stor frustration for værternes Mick. Fantastisk flot!

Vi førte så 6-4 og manglede ”kun” to sejre. I single 9 skulle det være en walk over for Mick, men det blev det ikke. Yael kom foran 2-1 i sæt. Men så strammede Mick grebet og vandt de to sidste sæt, men en stærk kamp der viste, at Yael er godt på vej mod formen efter sin albueskade. Henrik var ude i en sej dyst mod Michael, en kamp der svingede frem og tilbage, men som endte med en 3-2 sejr til Henrik, som sikrede holdet det ene point.
Per kæmpede godt i sin single mod Carsten, men var lige et skridt bagefter hele kampen. Det var så op til Samuel at sikre det andet point. Og det gjorde han! Men hans modstander, Jan havde sætbolde både i 2. og 3. sæt, men Samuel lukkede, da det gjaldt. Det kostede Jan et nyt bat, da hans bat ikke kunne tåle en flyvetur gennem lokalet og hård kontakt med væggen.

Modsat sidste sæson har vi et godt hold, der præsterer fra sæsonstarten og hvor der er et godt sammenhold. Bliv ved med det!

Ja det var mange ord på en serie 1 kamp – men præstationen fortjener det.

Holdskemaet

  Esrum 1 Helsingør 2 Score W.O.
1. HS Mick Lindensgaard Samuel Jønsson 2 – 3  
2. HS Carsten Lindhardt Jensen Henrik Hansen 3 – 1  
3. HS Michael Bruun Jensen Per Kammer 0 – 3  
4. HS Jan Jensen Yael Schade 3 – 1  
5. HS Mick Lindensgaard Henrik Hansen 3 – 0  
6. HS Carsten Lindhardt Jensen Samuel Jønsson 0 – 3  
7. HS Michael Bruun Jensen Yael Schade 1 – 3  
8. HS Jan Jensen Per Kammer 3 – 1  
1. HD Carsten Lindhardt Jensen Michael Bruun Jensen Per Kammer Samuel Jønsson 2 – 3  
2. HD Jan Jensen Mick Lindensgaard Henrik Hansen Yael Schade 2 – 3  
9. HS Mick Lindensgaard Yael Schade 3 – 2  
10. HS Michael Bruun Jensen Henrik Hansen 2 – 3  
11. HS Carsten Lindhardt Jensen Per Kammer 3 – 0  
12. HS Jan Jensen Samuel Jønsson 0 – 3