To sejre i denne uge (uge 44)

Serie 1

 

 

 

På trods af hårde odds (de måtte undvære deres trofaste støtte = Peter), så blev det til en sikker sejr over Team Egedal, som er en ”elite” sammenslutning af Ølstykke og Smørum. Modstanderne var født i årstallene 96, 99, 00 og 01, så det var et ungt hold med mest gods i de to ældste.

Vi lagde ud med 3-1 i første singlerunde. Yael vandt sin kamp 13-11 i femte sæt efter at have været bagud 0-2 i sæt og 7-10 i 3.sæt. Per blæste modstandernes bedste spiller (rating 1986) ud af banen med 3-1. 2. singlerunde endte 2-2, Yael og Samuel vandt deres 2. sejr og holdet førte 5-3 inden doublerne, som endte 1-1 med Yael/Henrik som vinderne.

I 3. singlerunde vandt Yael igen igen og vandt dermed tre singler og en double, sejt! Per vandt ligesom Yael en 3-1 sejr og sørgede dermed for, at de to points var hjemme. Kampen mellem de to holds bedste spillere fusede ud, da Samuel tabte 9-11 9-11 4-11 til Sebastian Halvorsen. Henrik lukkede kampen af med en 3-0 sejr og vandt så for 3. kamp i træk en enkelt single.

I næste uge skal de møde det stærke Frederiksværk hold, kampen bliver sikkert flyttet, da vi har flere afbud.

Serie 4

Serie 4 holdet mødte Allerød, som stillede op med fuldt hold og så var sejren sikker, eller var den?

Mærket af den lange rejse kom vore serie 4 venner dårligt i gang og kom bagud med 0-3. De vidste hvad det ville afføde af kommentarer, DERFOR tog de sig sammen og viste Allerød, hvor skabet skulle stå.

Sejre i de resterende 6 singler og ene double gav en sikker 7-3 sejr – selv om Roald bragte lidt spænding ind i kampen ved ”kun” at vinde sine to singler med 3-2. Men en sejr er en sejr!