Holdturneringen: 1 af hver!

Serie 1
Ballerup med holdrating 8072 og med en god reserve var for stor en opgave for hjemmeholdet (holdrating 7492). Bjarne fik sin sæsondebut, selv om han ikke helt er kommet over sin skade. Han var også lidt rusten, men kom dog i gang i løbet af kampen og vandt så sin sidste single 3-2 over Per Fischer. Per og Henrik kæmpede godt, men de begge formåede kun at omsætte energien i en enkelt sejr, Per over Fischer og Henrik over Pernille Borgstrøm. Samuel er set bedre, han vandt sin første kamp over Pernille, derefter 1-3 nederlag til Ballerups bedste Dennis Carlsen. Begge doubler gik den forkerte vej. "Reserven" Annie Ramberg vandt 3 singler + doublen.
Et nyt tophold venter tirsdag, hvor Frederiksværk tager imod. Yael spiller med i stedet for Bjarne.

 

Serie 3
Hos hjemmeholdet havde Michael Nakskov også sæsondebut, men var nok også lidt rusten. Han vandt som de to andre over Furesøs 3. mand, men havde svært ved at finde vinderspillet mod de to andre. Både Per og Allan vandt to singler. Per var den eneste, der vandt over Svend Spanget, mens Allan sluttede godt af ved stillingen 4-5 ved som den eneste at vinde over Furesøs bedste Christian Thomsen.
I næste uge skal holdet spille to udekampe, tirsdag mod Jægerspris og onsdag mod Hornbæk.

Serie 4
Klubbens eneste tophold – de ligger nr. 1 – var på en længere tur til Dalby. Hjemmeholdets Ronni Rasmussen var ikke særlig gæstfri og vandt sine tre singler, den sidste 3-2 over Roald. De to andre Dalby spillere tabte alle deres singler med 0-3 og da Helsingør samtidig vandt doublen (Jørn og Roald), så var en sikker sejr hjemme.
Næste kamp er først 20/11, hjemme mod Fredensborg.