Opsummering, 2. runde

img_9494-2

Steen fik fidusbamsen for bedste præstation

I anden runde af holdturneringen var alle Helsingørs 8 hold i kamp. Resultatet blev fire sejre, en enkelt uafgjort og tre nederlag.

Østserien: Kildeskoven-Helsingør 1, 6-8

Med et Kildeskoven hold i stærkeste opstilling måtte Helsingørs 1. hold ud i en hård og jævnbyrdig kamp, inden en kneben 8-6 sejr var hjemme.

Første singlerunde blev delt med to sejre til hvert hold. Rasmus Guldberg og Lars Hansen sørgede for de to sejre, mens Steen Jørgensen og Rasmus Olsen tabte deres kampe til Kildeskovens to bedste spillere, Kasper Burholt og Jesper Hestbek.

I 2. singlerunde blev det til tre sejre på stribe til Helsingør spillerne, mens Lars måtte give fortabt overfor Jesper Hestbek. Foran 5-3 inden doublerne gav Helsingør ikke føringen fra sig i resten af holdkampen.

Doublerne blev vundet med en til hvert hold og sidste singlerunde endte 2-2. Rasmus G vandt sin tredje singlesejr og Lars Hansen vandt sin anden. Kildeskovens bedste spiller Jesper vandt sin tredje sejr mod Steen, mens Kasper vandt sin anden kamp mod Rasmus O. De to Helsingørspillere måtte så nøjes med en enkelt sejr hver.

img_9555

Kan man se at Henrik tabte 2 kampe mod Esrum?

Serie 1: Helsingør 2 – Esrum 6-8

Da holdkaptajn Per Kammer var på ferie og holdet ikke kunne hente en reserve fra det andet serie 1 hold, som spillede samtidigt, så trådte Kenneth Novak til som reserve.

Men desværre var Esrumspillerne var lige et nummer for stærke for Kenneth, som tabte sine tre singler med 0-3. Da Henrik Hansen samtidig ikke kunne få sit spil til at fungere, så hentede han kun en enkelt singlesejr over Gunnar Storm, men vandt dog doublen sammen med Yael Schade.

Dermed var der lagt op til en overraskende sejr til Esrum i lokalopgøret. Det hjalp også betydeligt, at Esrums Michael Bruun Jensen spillede op til sit bedste. Kun Henrik formåede at tage et enkelt sæt fra ham.

Stillingen var 4-4 efter de to første singlerunder. De to hold vandt derefter en double hver. Men i sidste singlerunde var udeholdet stærkest og vandt 3-1. Det lykkedes kun for Yael at vinde en single over Gunnar.

Både Yael og Marc Franck blev topscorere med to singlesejre for hjemmeholdet, men det var ikke nok til at få points ud af kampen.

Serie 1: Amager-Helsingør 3, 8-6
Tredieholdet var en tur på Amager, hvor de spillede en tæt kamp mod hjemmeholdet.

Amager startede bedst og vandt første singlerunde med 3-1, hvor Peter Svendsen var eneste Helsingør vinder. Denne føring skulle vide sig at være afgørende for kampens resultat.

Anden singlerunde endte 2-2, hvor Torben Olsen og Jakob Frederiksen, som stod for udeholdets sejre. De to hold vandt derefter en double hver og stillingen inden den afgørende sidste singlerunde var dermed 6-4 til Amager.

Desværre lykkedes det kun for Peter Svendsen og Bjarne Steenberg at vinde deres singler, hvorved kampen endte med Amagersejr på 8-6.

Hjemmeholdet havde to spillere, Nicolas Ptotos og Peter Westrup, som begge vandt deres tre singler og det gav holdet de nødvendige sejre. Hos Helsingør vandt Peter to singler, mens de tre øvrige vandt en single her.

Serie 2: Gladsaxe-Helsingør 4, 6-8

Kampen blev spillet på Gladsaxe Stadion, hvor Helsingør fik en god start, da Robert Heckmann, Asger Krebs og Kenneth Novak satte dem i gang med tre singlesejre, mens Henrik Stage startede med et 2-3 nederlag.
I anden singlerunde fortsatte Robert og Kenneth med sejrene, mens Stages besejrer Daniel Basco Jacobsen også tog Asgers skalp. Stage tabte sin single og stillingen inden doublerne var så 5-3 til udeholdet.

Begge doubler endte 3-2 med en sejr til hver side – og så var udeholdet kun to sejre fra de to points. Den klarede Asger og Robert med to 3-0 sejre, Stage tabte sin 3. single og Kenneth måtte bøje sig mod Basco.

Serie 3:
Helsingør 5-Kildeskoven 9-1
Stenløse-Helsingør 6, 4-6

5. holdet var klart de stærkeste mod Kildeskoven og vandt en klar 9-1 sejr, som skaffede holdet op på en 1. plads i tabellen. Holdet ser stærkt ud og ligner et top 3 hold i kredsen.

Det ene nederlag kom ved stillingen 5-0, hvor Claus Jensen tabte knebent 2-3 i sæt til modstandernes Claus Jeppesen. Det blev til tre singlesejre til holdets to andre spillere, Povl Skov og Henrik Hjelm.

6. holdet spillede ude mod Stenløse og vandt en kneben 6-4 sejr over hjemmeholdet. Selve holdkampen fik et lidt mærkeligt forløb med en god start til hjemmeholdet og med en super afslutning af Helsingør.

Stenløse kom foran med 4-1, da det kun lykkedes Michael Nakskov at vinde en enkelt kamp. Men herefter vandt Helsingør spillerne fem sejre på stribe til slutresultatet 6-4. To sejre til Michael Nakskov og Bo Poulsen, en sejr til Joachim Nielsen samt en doublesejr kom der til at stå på bundlinjen.

Begge hold har maksimumpoints efter de første to holdkampe.

20161012_211116

Jørn og Inger i kamp mod Fredensborg

Serie 4:
Helsingør 7-Fredensborg, 5-5
Furesø-Helsingør 8, 2-8

I kampen mod rækkens nr. 1 fra Fredensborg glemte man at lukke kampen. Foran 5-1 og foran 2-0 i doublen var der ikke flere sæt i posen til hjemmeholdet og glade Fredensborg spillere fik et point med hjem. Der skal nok lige strammes op omkring, at en kamp ikke er vundet, før sidste single er spillet. Inger Jönsson og Peter Tranto vandt 2 singler hver, mens Jørn Kjeldmand vandt en enkelt.

8. holdet debuterede i rækken med en svær udekamp mod sidste sæsons nr. 2 i en af serie 4 kredsene. Det var en svær opgave som gav et 2-8 nederlag – Jesper Hemmingsen vandt de to kampe, mens Per Frederiksen og Jonas Petersen tabte deres tre singler.

Peter Tranto