6-2 sejr over Fredensborg (opdateret)

IMG_0487

Det sejrende hold, Henriette, Lene og Yael

I Helsingørs eneste hjemmekamp i damernes 1. division blev det til en sikker 6-2 sejr i lokalopgøret mod Fredensborg. Der var stor opbakning fra hjemmeholdets tilskuere, hvilket givet var en medvirkende årsag til sejren.

Helsingør stillede op med Yael Schade, Henriette Schønemann og Lene Havsteen. Fredensborgs hold bestod af Mille Lundfald, Mariette Riis og Anja Bech.

I første singlerunde startede Henriette og Yael med at bringe hjemmeholdet foran 2-0 via to 3-0 sejre, mens udeholdets Anja vandt over Lene med 3-1. Yael fortsatte det godt spil i anden singlerunde med en 3-0 sejr over Mille, mens Anja sørgede for sin anden sejr med 3-0 over Henriette. Lene og Mariette havde et spændende og tæt opgør med hinanden. Da Lene var skarpest tilslut, vandt hun kampen 11-8 11-6 7-11 11-13 11-9 og bragte Helsingør foran 4-2.

Yael og Lene spillede doublen for Helsingør og de vandt 3-0 over Mille/Anja. I første single i den 3. singlerunde var der lagt op til et spændende opgør mellem de to ubesejrede 1. damer. Yael satte sig på kampen lige fra start og besejrede Anja med 11-2 11-4 11-4. Dermed var de to points i hus, da man stopper en holdkamp, når en afgørelse har fundet sted.

Kampene i 1. division spilles normalt i samlinger, hvor alle holdene spiller samme sted, men de to lokalopgør mellem Helsingør og Fredensborg spilles lokalt. Der er returopgør i Fredensborg lørdag den 25. februar kl. 13.00

Peter Tranto

IMG_0464

God tilskueropbakning til holdet