Ærgerligt nederlag til D holdet

unspecifiedDXS4SB5G4

Lukas – I’m the best

Skrevet af Søren Mathiasen

Søndag spillede D holdet mod Team Egedal, som ligger på delt 2. plads i rækken. Hvad der lignede en uoverkommelig opgave, blev en spændende holdkamp!

Lukas starter med en overbevisende sejr. 1-0. Jacob taber dog klart sin 1. kamp. 1-1. Rasmus spiller rigtig godt og vinder 3-0 og Helsingør fører 2-1.

Jacobs 2. singlekamp ligner længe endnu en sejr og da Lukas samtidig er i gang med at udspille Egedals 3. mand lugter det af 4-1 til Helsingør… Men efter 2 overbevisende sætsejre og en 9-3 føring i det tredje, bliver Jacobs spil pludselig usikkert og han ender desværre med at tabe sættet og efterfølgende kampen 3-2!

Vi fører dog stadig holdkampen 3-2, da Lukas vinder klart.

Derefter var det som om gassen gik lidt af ballonen, efter Jacobs ærgerlige nederlag og vi taber de næste 4 kampe rimelig klart og Egedal fører hermed 6-3 og kampen var afgjort. Lukas manglede sin sidste single mod Egedals 1. mand og efter 4 jævnbyrdige sæt stod det 2-2 og Lukas så træt ud! Holdlederen lovede cheeseburgere til holdet hvis Lukas kunne fuldføre sit hattrick med sin 3. singlesejr! Det vækkede Lukas til live igen og han fejede Egedals bedste spiller ad banen i 5. sæt! Fantastisk spil af Lukas kampen igennem!

Alt i alt en flot holdindsats, som havde fortjent bedre end et 6-4 nederlag!