Brøndby stævnet 2017

IMG_1010

Andreas Heller nåede semifinalen i sin række

Billeder fra søndagen 

Link til kampene

Lørdag (skrevet af Steen)

Jeg var en tur i Brøndby i dag. Mikkel og Mathias stillede op i yngre dreng D og Mads i Drenge C.

Mads gjorde rent bord i puljen og vandt også 1/4 finalen med 3-0 så tabte han desværre i en tæt 5 sætter i semifinalen, så det blev en flot 3-4 plads.

Mathias vandt 2/3 i puljen og blev 2er, men tabte desværre den efterfølgende cupkamp 1-3 efter en meget flot kamp. Mikkel vandt 1/4 og røg desværre ud i puljen. Tak til Mikkels far for godt selskab og tak til Mikkel og Mathias, som blev og heppede på Mads

Søndag

8 HBTK’ere deltog i stævnet om søndagen.

Amalie blev eneste rækkevinder, idet hun i pige B vandt 6 kampe med 3-0 i sætscore, modstanderne var lidt yngre end Amalie og de havde ikke en chance. I damejunior B blev det til en 4. plads i finalepuljen.

Mads spillede med i junior C og i drenge B, her blev det til en 3. plads i puljerne. Spillet var ikke så godt, når det gjaldt, så Mads måtte nøjes med nogle gode kampe i de to rækker.

Marc spillede med i junior A, og var coach resten af dagen. Marc vandt sin pulje, bl.a. over Filipe, men tabte så i 1/8. finalerne til Emil Friis Hansen.
Marcs kampe

Andreas, Jacob, Lukas, Rasmus og Noa spillede med i drenge D. Andreas og Jacob gik videre fra deres puljer som nr. 2. De tre andre måtte nøjes med kampene i puljerne.

Jacob tabte sin første kamp i slutspillet og opnåede en delt 9. plads.

Andreas nåede helt til semifinalen. På vejen gik det udover Helmer Christophersen, København – Lucas Xiao, Virum – Oscar Engkær, Nyker. I semifinalen blev det til nederlag mod Mads Steensen, Roskilde med 11/7,7/11,7/11,11/7,11/9. Rigtig flot indsat af Andreas.