Årets HBTKere

Marc og Yael – Årets HBTK’ere

Årets HBTK’er hos ungdommen er Marc Franck

Marc er klubbens spillemæssige klart bedste ungdomsspiller, ligesom han meget aktivt er træner for talentholdet og har været coach for Amalie ved to top 12 stævner, samt coach ved nogle stævner for andre ungdomsspillere fra talentgruppen.

Holdmæssigt startede han på serie 1 holdet og efter halvdelen af sæsonen spillede han fast med på 1. holdet i Østserien. I serie 1 vandt han 17 ud af 21 singler og i Østserien 14 ud af 33 kampe. Derudover spillede han med i juniordivisionen for Hillerød, hvor han var holdets bedste med 15 ud af 24 kampe.

Stævnemæssigt har han haft det sværere i junior A rækken som 1. års junior, men mon ikke er det kommer til at se anderledes ud i næste sæson?

Klubmæssigt blev han klubmester i double sammen med Lars Hansen og i ranglisteturneringen spillede han mest med i A gruppen.

Årets HBTK’er for seniorerne er Yael Schade

Yael er klubbens spillemæssigt bedste damespiller og har været aktiv på såvel trænerfronten som bestyrelsesmedlem og formand for ungdomsgruppen. Hun er dansk mester i old girls single.

Holdmæssigt var hun bedste spiller på klubbens 1. divisionshold med 22 ud af 23 singlesejre og var dermed medvirkende til af holdet blev nr. 3 og efterfølgende rykkede op i Elitedivisionen. Hun har samtidigt spillet på klubbens 2. hold i serie 1, hvor hun klaret sig godt i en stærk kreds.

Udover sit danske mesterskab blev hun østdansk mester i damedouble og nr. 2 i damesingle og mixdouble.

Klubmæssigt har hun flere gange spillet med i ranglisteturneringens A gruppe og vandt klubmesterskabet for damer og mixdouble.

Hun er medlem af bestyrelsen og er formand for ungdomsgruppen, hvor hun har været medarrangør af tur til DM finalen i Roskilde og sæsonafslutning for ungdomsspillere og deres forældre. Men ikke mindst har hun i en årrække været træner på forskellige niveauer senest for talentgruppen. Hun holder nu en trænerpause, så der skal lyde en kæmpe tak fra klubben for hendes indsats.