Til lykke med den nye hjemmeside

Fra og med i går har klubbens hjemmeside skiftet udseende og er blevet mere overskuelig for brugeren og bedre at arbejde med for skribenterne. Den er opbygget på samme måde som den gamle side, men fremstår mere professionel.

Det skal lyde en stor tak til Allan, som har brugt rigtig mange timer på at udvikle den nye side. Der vil hele tiden blive arbejdet på at gøre siden mere brugbar for medlemmerne – f.eks. vil bestilling af klubtrøjer og shorts fremover kunne ske via hjemmesiden. Har du nogle gode ideer, så kom endelig med dem.

Hjemmesiden og klubbens Facebook side vil sammen være de medier, hvor lidt om alt i klubben bliver omtalt. Vi har foreløbig besluttet, at hjemmesiden kun er en envejs kommunikation fra klubben til brugerne. Kommentarer til hvad der bliver skrevet og hvad der ellers sker i klubben skal ske via Facebooksiden. Har du ikke været på den endnu, så prøv, det er ikke farligt!

Stillingerne i ranglisteturneringerne er endnu ikke kommet over i det nye format – det kræver noget ekstra arbejde, så der bliver du automatisk sendt over til den gamle side – og retur igen.