Elitedivisionen, damer – resultater fra Odense

Doublen mod Greve

Efter 0-6 smækkene mod Hillerød skal Yael, Pia og Betina spille tre kampe i Odense. Vi krydser fingre for at holdet kommer på tavlen.

Yael spillede kun 1 kamp mod Greve og måtte derefter trække sig på grund af hun blev dårlig, måske grundet efterdønninger af opholdet i Tyrkiet. Hun spillede heller ikke med mod Køge Bugt. Søndag var hun klar igen mod Hvidovre.

Dato Tid Række Hjemmehold Udehold Resultat
07-10-2017 13:00 Elitedivisionen damer Greve Helsingør  6-5
Betina 2, Pia og Yael 1 + doublen
07-10-2017 16:00 Elitedivisionen damer Helsingør Køge Bugt  0-6
08-10-2017 10:00 Elitedivisionen damer Hvidovre Helsingør  6-2
Pia og Yael 1 hver

Helsingørs elitedamer var i weekenden i Odense, hvor de skulle spille to holdkampe lørdag og en enkelt om søndagen.

 

Pia Hansen, Betina Bechersdahl og Yael Schade stod klar lørdag kl. 13.00, da holdet skulle møde en flok unge piger fra Greve.

Greve er et af de hold som Helsingør burde have en chance imod, og det viste sig også at blive en rigtig tæt dyst.

I eliterækken spiller man til et af holdene har vundet, og skulle kampen ende uafgjort spilles der en ekstra double- vinderen af den får 2 point til den samlede stilling, mens taberen får 1 point.

I første singlerunde tabte både Betina og Pia deres kampe, mens Yael trods sygdom fik kæmpet sig til en 11-9 sejr i 5. sæt over Greves 3. dame Connie Neville.

I anden singlerunde, var det de to andre damers tur til at spille sig til sejre. Pia Hansen vandt også over Connie Neville, mens Betina med flot spil vandt 3-1 over Louise Andersen. Yael måtte desværre trække sig i første sæt mod Greves Line Tækker Tarbensen, og kunne ikke spille med i resten af holdkampen.

 Det stod 3-3 inden doublen, og Helsingør skulle nu med kun to damer kæmpe sig til point. Doublen var derfor rigtig vigtig, og der blev også kæmpet for hver en bold.

Kampen kom ud i 5 sæt og til sidst var det rutinen der sejrede, da Helsingør vandt den sidste bold.

Da Yael tabte sin kamp uden kamp, var stillingen nu helt lige 4-4.

Pia tabte sin kamp 1-3, så nu var det op til Betina om der skulle spilles en ekstra double, eller om sejren skulle gå til Greve.

Betina som havde vist storspil under hele kampen, fortsatte stilen og vandt 3-0.

Der var nu et point hjemme til hver af holdene og den ekstra double skulle spilles.

Her var Greve hele tiden et skridt foran og kampen blev tabt 0-3, men Helsingørs damer fik deres første point i eliterækken.

 

I anden holdkamp skulle damerne møde sølvvinderne fra sidste år- Køge. Det så ud til at blive rigtig svært, og endnu sværere da det kun var Pia og Betina der var kampklar.

I første singlerunde var Betina meget tæt på at overraske, da hun førte 2-0 i sæt og 9-5 i 3. sæt mod den tidligere mangedobbelte Danmarksmester Susanne Pedersen. Desværre kunne Betina ikke lukke kampen og måtte se sig slået 2-3 efter en flot præstation. Pia kunne ikke stille meget op mod Sabine Borre Larsen og tabte sin kamp 0-3.

Det stod nu 3-0 til Køge, da Helsingør kun havde to spillere med. Der skulle derfor vindes en kamp i anden singlerunde, hvis Helsingoranerne skulle have doublen med. Betina kunne ikke gøre meget mod Køges bedste spiller Nathalia Thomsen, og til trods for mange gode dueller blev det til et nederlag på 0-3.

Pia var derfor sidste mulighed for Helsingør, og hun skulle møde Susanne Pedersen, som Betina tidligere havde presset ud i 5 sæt. Pia havde også held med at drille Susanne og de skiftedes til at vinde sæt, og kampen skulle ligesom Betinas ud i et afgørende 5. sæt. Her fulgtes de to damer også ad, men ved 9-9 fik Susanne to gode bolde og kampen blev tabt 2-3.

Det blev derfor et nederlag i holdkampen på 0-6, men en godkendt indsats af de to damer.

 

Søndag var alle tre damer igen klar, og skulle møde de unge talenter fra Hvidovre, så endnu en svær opgave ventede.

I første singlerunde tabte både Pia og Betina 0-3 til henholdsvis Jocefina Haagensen og Mie Schou Salhauge, mens Yael tabte knebent 2-3 til Tone Juhl Pedersen.

I anden singlerunde tabte Betina en tæt kamp til Hvidovres store talent Jocefina. Yael var igen ude i en 5. sætter, men denne gang blev det til en sejr. Pia Havde godt styr på spillet i sin kamp, og vandt den 3-1.

Det stod derfor 2-4 inden doublen og det så svært ud for Helsingør.

Betina og Pia spillede doublen mod Jocefina og Mie, og trods mange gode bolde og en rimelig jævnbyrdighed, så blev den tabt 0-3.

Hvidovre manglede derfor kun en sejr, før den samlede sejr var hjemme, og det så ud til at blive i den næste kamp, da Jocefina skulle møde Yael. Jocefina var klasser bedre og vandt klart 3-0 , hun sørgede dermed for en sejr på 6-2 til Hvidovre.

 Som damerne troligt plejer at gøre, så bliver der uddelt en pris for kampens spiller ”Holgerprisen”.

I kampen mod Greve fik Betina den, mod Køge var det Pias tur og Yael fik den mod Hvidovre.