9-5 sejr over Herlev i østserien

Østserien Helsingør-Herlev 9-5

Efter det kedelige pointtab mod Amager BTK i turneringens 1. runde, så var Helsingør BTK’s 1. hold tilbage på sporet i den udsatte hjemmekamp mod Herlev. Efter en træg start på holdkampen, spillede hjemmeholdets spillere sig op og vandt en sikker 9-5 sejr.

Udeholdet kom bedst fra start og kom foran med 3-1 i kampens første singlerunde. Rasmus Guldberg startede dog med at vinde 3 sæt mod 1 over Jacob Jørgensen. Både Rasmus Olsen og Lars Hansen var ude i to tætte 5 sæts kampe mod henholdsvis Ronni Thomsen og Mikkel Albertsen. De virkede begge lidt uskarpe og tabte det afgørende sæt med henholdsvis 6-11 og 8-11. Per Kammer tabte sin første single med 0-3 mod Henrik Ridder.

I anden singlerunde vandt Rasmus G en sikker 3-0 sejr over Ronni. Både Lars og Rasmus O var atter ude i to 5 sæts opgør, men heldigvis var det dem, der vandt kampene med 11-6 og 11-5 i det afgørende 5. sæt over henholdsvis Jacob og Henrik. Lars var bagud 0-2 i sæt, men fik vendt kampen og vandt de tre næste sæt. Per fik tilspillet sig et enkelt sæt mod Mikkel, som vandt kampen med 3-1. Dermed var stillingen 4-4,

2 x Rasmus vandt deres double med 3-0 over Jacob/Henrik, mens Lars/Per havde mere besvær med at hive deres doublesejr hjem, de vandt med 11-9 i 5. og afgørende sæt.

I sidste singlerunde lukkede Helsingør holdkampen af. Alle rundens singler gik over 4 sæt, Rasmus G vandt sin 3. sejr over Henrik, Lars vandt over Ronni og Rasmus O tilføjede Mikkel hans eneste nederlag. Per tabte også sin 3. single til Jacob.

Næste kamp spilles hjemme mod rækkens bundhold CIK, København.