Status for ØBTU holdene

Status efter halvdelen af efterårskampene i ØBTUs holdturnering.

Efter halvdelen af efterårsturneringen er spillet ligger Helsingør BTK’s to bedste hold placeret i toppen af deres kredse, mens de andre 4 hold ligger placeret længere nede i tabellerne.

Øst serien Oprykningsrække til danmarksturneringens 3. division. Her har HBTK vundet 4 kampe og spillet en enkelt uafgjort. Det placerer holdet som nummer 1 i kredsen, og som en af favoritterne til forfremmelse. Det ene point blev ”smidt” i første kamp mod Amager, hvor holdet førte 7-4, men alligevel kun fik 7-7. Rasmus Olsen og Rasmus Guldberg ligger nr. 2 på listen over de mest vindende spillere i kredsen. Nu mangler to stærke modstandere i Brønshøj og Hvidovre, så det bliver spændende at se, om HBTK kan fortsætte som ubesejret.

Serie 1 HBTK’s 2. hold og 3. hold er placeret i hver sin kreds i serie 1 og ligger henholdsvis som nr. 2 og nr. 6 efter 5 kampe. Andetholdet har vundet 4 kampe og tabt en enkelt. Nederlaget kom mod et stærkt københavnerhold, som efterfølgende har sat flere points til. Frederiksberg er kredsens ubesejrede hold, så i den kamp skal HBTK være på toppen for at få points i hus. Men andenpladsen trues, da der ligger tre hold med 1 point mindre efter HBTK. Henrik Hansen er mest vindende spiller med 10 sejre i 15 kampe, mens holdets andre spillere ligger lidt længere nede. Bundniveauet er rimelig højt, hvilket er forklaringen på den gode placering.

Tredje holdet har vundet to sejre og tabt 3, hvilket placerer det på en 6. plads i rækken. Det hjalp på placeringen, at man onsdag vandt 8-6 over Frederiksværk og dermed slap lidt væk fra de nederste placeringer. Holdets bedste spillere er placeret et stykke nede på listen over mest vindende spillere med 6 singlesejre, det er Torben Olsen, Peter Svendsen og Jakob Frederiksen. Formkurven er stigende, så der er håb om at holdet spiller med i placeringerne midt i kredsen.

De andre hold Holdet i serie 2 har fået en dårlig start og ligger på en sidsteplads med 0 points. Der er håb for holdet om at undgå nedrykning, da der vil være mulighed for forstærkning af tidligere spillere, som er startet igen. Holdets mest vindende spiller er 15-årige Mads Vallentin, som har vundet halvdelen af sine kampe. Han er en talentfuld spiller, som kan blive en af aktiverne for at undgå nedrykning.

Serie 3 holdet har vundet 2 og tabt 3 kampe og ligger på en 7. plads med Michael Nakskov som mest vindende spiller mod 8 sejre i 12 singlekampe

Lidt bedre er det gået for serie 4 holdet som med 2 sejre, 2 uafgjorte og et enkelt nederlag er placeret på en 4. plads. Her er Inger Jönsson mest vindende spiller med 8 sejre i 12 singlekampe. I bordtennis må damespillere godt deltage på herrehold.

Peter Tranto