KM 2018 for 60+ double og single

Fra et tidligere KM

skrevet af Troels

Hej alle 60+ere,

Klubbens sæson slutter officielt med udgangen af maj, men vi spiller jo som bekendt videre igennem hele sommeren, i hvert fald de mest ihærdige af os. Og alle er velkomne til at være ihærdige!

Traditionen tro afholder 60+ afdelingen onsdag den 16. maj det årlige klubmesterskab, hvor vores formand Peter Tranto igen i år har tilbudt os at være turneringsleder. Tak for det.

Alle 60+ere er velkomne, og der spilles i både double og single med vinpræmier til vinderne. Der begyndes med doubleturneringen (vel 2½-3 timer alt efter fremmødet), herefter singleturnering.

Deltagelse er gratis. Mødetid kl. 9.30. Vi finder makkeren til dig på dagen, hvis du ikke selv kommer med en. Tilmelding er ikke nødvendig. Mød op præcis.

Den sædvanlige onsdagstræning er suspenderet denne dag, så hvis du ikke har tænkt dig at deltage i klubmesterskabsturneringen, vil jeg anbefale dig, at benytte dig af, at vi nu også 60+træner hver tirsdag fra kl. 9.30, så du ikke bliver snydt for at spille. Mød op og afprøv, hvordan det er at spille bordtennis om tirsdagen.