Ungdoms DM i Silkeborg – beretning fra chaufføren

Mads under opvarmningen

”Lørdag den 12. maj 2018 var de morgenfriske på vej til Jylland, nærmere bestemt DM Ungdom i Silkeborg. Klokken var 04.00 da vi rullede ud af Helsingør, med i bilen var Marc, Mads og Amalie – humøret var højt, og der var lidt sommerfugle i maven. Vi talte meget om ratingpoint og tjekkede lodtrækningen til puljerne, alle var enige om, at vi var på en hård mission, uden at det dog tog modet fra nogen – alle var opsat på at yde deres allerbedste. Da vi nåede til Lyngby, var kun chaufføren vågen, de tre unge mennesker sov fast. Det var en smuk solopgang der kunne nydes i spejlene på vej over Storebælt, alt i mens Sjælland forsvandt bagude.

Tre timer senere ankom vi friske til Silkeborg. Efter en hurtig omklædning blev opvarmningsbordene straks indtaget, de tre unge mennesker fra Helsingør var klar til kamp.

Amalie lagde ud med to sejre i pige-rækken, hun blev nummer to i puljen. Før næste runde, skulle Amalie spille sin første kamp i junior-rækken, her mødte hun Jocefina (vist én af DK’s bedste ungdoms piger lige pt.!??) i en knockout-kamp – og det blev desværre til knockout, et ærgerligt 4-0 nederlag. I lodtrækningen til næste runde i pige-rækken, skulle Amalie IGEN møde Jocefina – barske løjer… meeen, denne gang blev det et nederlag med ære à 11-9, 11-8 og 11-9 i de tre sæt, flot kæmpet!

Marc lagde ud med en knockout-kamp i junior-rækken. Marc startede med at få æg i første sæt – men kørte derefter tre sæt hjem – dernæst tabte han så to sæt. Alt var lige før syvende og sidste sæt, men her måtte Marc desværre se sig slået ud. Marc spillede en flot kamp og kæmpede til det sidste. Som Marc sagde det; ”det var da bedre en sidste år, der tabte jeg overbevisende 3-0, og var lyn-hurtigt ude…”.

Mads skulle spille to puljekampe i drenge-rækken. Første kamp endte med et udramatisk 3-0 nederlag. I den anden kamp var Mads varmet op, han kom bagud 2-0 i nogle tætte sæt, tredje sæt var ligeså tæt, Mads var foran flere gange – ved stillingen 15-14, blev han desværre slået ud af en kedelig netbold. Et nederlag med æren i behold.

De tre fra Helsingør fik spillet nogle rigtig gode kampe, og vi fik set en masse god bordtennis. Humøret var stadig højt, da vi satte kursen mod Helsingør sidst på eftermiddagen – et lækkert stop på BurgerKing i Vejle – og så ellers bare derud’ af – fra Odense af, var det vist kun chaufføren der var vågen J

 Som chauffør og far til Mads, vil jeg sige tak for en hyggelig og sjov dag – det gør jeg gerne igen!

 Ping-pong og mange Bat-hilsner fra Chano”