LEVEL MixMATCH stævne 2018

Et doublestævne for seniorer (18+), hvor spilleglæde og fællesskab kommer i fokus

Lørdag den 18. august 2018  – link til indbydelsen

MIX HOLD-KAMPE
Der spilles på hold bestående af 1 Damespiller og 2 Herrespillere. Der spilles udelukkende doublekampe, henholdsvis mix- og herredouble. Holdsammensætning kan ske på tværs af klubber, og holdets navn er damens navn. Hver holdkamp afvikles med 3 double kampe: 1: Mixdouble med Herre 1 2: Herredouble 3: Mixdouble med Herre 2. I cup turneringerne spilles sidste mixdouble kun i tilfælde af uafgjort stilling.

RÆKKE INDDELING
Det er holdets samlede ratingtal, der er afgørende for rækkeindplaceringen. Stævneledelsen planlægger inddelingen, når alle holdtilmeldinger er kendte. Der planlægges med fortrinsvis 8 hold i hver række fordelt på 2 puljer. Alle hold går videre til cup turneringen. De 2 bedst placerede hold i puljen spiller i vindercup og og resten spiller consolation.

TAK TIL VORES SPONSOR
Vi takker vores hovedsponsor LEVEL (tidligere Penthouse), som er med igen i år. LEVEL sørger for præmier samt DJ og dygtige bartendere til festen om aftenen. LEVEL arrangerer desuden partybusser, så du kan blive transporteret ind til København nemt og billigt.

SPILLESTED OG PROGRAM
Stævnet afvikles i Helsingør Hallen på Gl. Hellebækvej, 3000 Helsingør. Programmet offentliggøres på Helsingør Bordtennisklub’s hjemmeside www.helsingorbordtennis.dk ca. 1 uge før stævnet. Stævnet starter kl. 9:30. Indskrivning senest 30 min før kampstart.

MIDDAG OG FEST
Efter stævnet har Helsingør Bordtennisklub arrangeret middag og fest ude på Laden, som ligger på Hovmarken 7, 3000 Helsingør. Vi forventer, at kunne servere velkomstdrink kl. 18:30. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer til rimelige priser i baren og vi fester lige indtil kl. 02:00 i Laden. Du kan også tilkøbe billet til partybussen, som efter festen kører til LEVEL i centrum af København.

TILMELDING
Det koster 390 kr. pr. hold at deltage I stævnet og 150 kr. per person at deltage i middag og fest på Laden. Partybussen koster 100 kr. inkl. LEVEL Entré. Tilmelding til stævnet skal ske holdvis, men tilmelding til festen og partybussen kan ske individuelt. Følg vejledningen via linket til place2book (bemærk, der opkræves et mindre betalingsgebyr): LINK Sidste frist for tilmelding er den 8. August 2018, hvorefter tilmelding er bindende.

VIGTIGE INFORMATIONER
Der tilmeldes efter først-til-mølle princippet, da det kan blive nødvendigt at indføre en begrænsning på antal deltagere. Stævne- og festdeltagelse er kun for spillere, som er fyldt 18 år. Ratinglisten pr. 05.07.2018 er afgørende for, hvilken række holdet indplaceres i. Holdene finder selv sammen og gerne på tværs af klubberne.

Du kan tilmelde dig Facebook gruppen ”LEVEL MixMATCH”, hvor medlemmerne kan hjælpe hinanden med at ”mixe og matche”.

Har du andre spørgsmål er du velkommen til at kontakte arrangørgruppen via email: schadeyael@yahoo.com