Pointstævne, runde 1

Laurits Nielsen til sit første pointstævne, blev nr. 3 i puljen.

Link til resultaterne  

Link til billederne 

Skrevet af Søren Mathiasen

Gustav, Noah, Kasper, Viktor, Marius og Lauritz var til årets første pointstævne d. 10. nov i Lillerødhallerne!

For Marius og Lauritz var det første gang overhovedet at de prøvede at konkurrere mod spillere fra andre klubber.

Kasper, Noah og Gustav var i en svær pulje, men ingen fik ”kæmpetæsk” og jeg tror at de alle havde en god oplevelse på trods af flere nederlag en sejre. Kasper var den som klarede sig bedst, men var dog ikke i nærheden af at vinde puljen. Årets første stævne er altid lidt svært i forhold til at bedømme hvilken række vores spillere skal deltage i og de 3 nævnte var måske placeret en enkelt række for højt..

Marius, Lauritz og Viktor, som alle var nye, klarede sig rigtig fint. Marius vandt 2 og tabte 3 og vi skal lige ha øvet lidt baghånd inden næste stævne, ikke Marius?:-)

Viktor vandt vist nok 2 og tabte 2… Du må skælde mig ud hvis jeg husker forkert.. Viktor slår og slog mange gode slag, men skal lige lære at håndtere skruede bolde til næste gang.

Lauritz var nok den som klarede sig bedst af de nye. Lauritz spillede rigtig godt, vandt 3 kampe og de kampe han tabte, var han rigtig tæt på og med lidt mere held i de afgørende situationer, kunne han ha vundet sin pulje.. Det bliver næste gang Lauritz!!

Afslutningsvis vil jeg gentage, hvad jeg altid bemærker når vi er ude og spille stævne: ” Alle Helsingørspillere opfører sig altid eksemplarisk!” Tak til alle spillere og forældre for en god lørdag formiddag.

Søren

Link til resultaterne  

Link til billederne