Pointstævne nummer 3 i Jægerspris.

Marius til pointstævne

Link til resultaterne 

Link til billederne

Vi var i dag søndag 9/12 til pointstævne i Jægerspris.

Vi havde Julie, Sabine, Viktor, Marius, Mikkel, Simoen og Kasper med. (forhåbentlig har jeg ikke glemt nogen)

Det var lidt vanskeligt for træneren og andre interesserede at følge med, da pladsen var trang. Jeg så derfor langt fra jer alle spille. Det er dog tydeligt at I alle bliver bedre og bedre. Jeg så på afstand Marius levere en super koncentreret indsats! Det er godt at se du ikke fjoller, når du spiller kamp mere Marius! Jeg mener jeg så Marius vinde alle sine 3 første kampe med rigtig flot spil. Gad vide hvordan det gik i de sidste?

Jeg så Julie spille rigtig godt også og hun slog bl.a en rigtig god spiller som faktisk vandt over Mikkel. Julie er meget hurtigt blevet bedre til alle slag, Jeg tror Julie vandt 2 af de første 3 kampe.. Men resultatlisten tænker jeg at Peter Tranto lægger ind på hjemmesiden..

Sabines kampe så jeg desværre kun lidt på afstand, hun vandt i hvert fald sin første kamp, men tabte vist nok de 2 næste. Med et nyt bat, måske i julegave, er jeg sikker på Mads og Andreas nok skal få løftet Sabines spil yderligere. Sabine og Julie starter 20/1 på at spille holdturnering i en pigerække sammen med Julie fra talentholdet. Det bliver spændende!

Mikkel spillede igen godt, men var lidt uheldig med at tabe til førnævnte som Julie slog. Ud over det nederlag, havde Mikkel vundet sin første kamp og mon ikke han også vandt resten? Det er mit gæt, men vi får se når resultatlisten tikker ind Mikkel har god flair for spillet og udvikler sig rigtig hurtigt.

Viktor, Simoen og Kasper fik jeg ikke set så meget af, jeg så en hel del gode bolde, men må erkende jeg ikke fik set hvor mange de hver især tabte og vandt. De 3 spiller alle rigtig godt. Simoen havde knækket sit nye bat og måtte spille med et nyt og super prof bat, det var noget svært at styre, men 2-3 træninger så sidder den der Simoen! Simoen er ligesom Mikkel en af dem som bare lærer spillet rigtig hurtigt og det bliver spændende at se hvor hurtigt han lærer at kontrollere Rasmus Olsens ”gamle” bat

Viktor, Helsingørs mr. fairplay (fordi han altid er så positiv) slog mange gode forhåndsloops, men jeg må blankt erkende jeg ikke så hvor mange du vandt i dag Viktor, sorry, men jeg glæder mig til resultatlisten.. Jeg tror dog også jeg så en baghånd der skal arbejdes lidt på, ikke Viktor?

Mht Kasper må jeg sige det samme, jeg så helt enkelt ikke hvordan det gik, dog så jeg at Kasper skiftevis stod inde ved bordet og slog nogle fantastiske loops, for derefter at stille sig ned 3-4 meter fra bordet og spille ballonforsvar? Den forstår jeg ikke helt Kasper. Du har nogle rigtig gode slag, en god boldføling og kan lave rigtig meget skru i boldene, men der er noget med koncentrationen Kasper! Du taber kampe som du ikke burde tabe! Har jeg ikke ret i det Kasper?

Tak for en god dag til spillere, forældre og hr Tranto. Vi venter spændt på resultatlisten.