Kickstart på seniorspillet

Specialtræning med Steen

Det er svært at være ny spiller i klubben, manglende spilledage og manglende medlemmer at spille sammen med!

Lørdagen har altid været populær, men det er den vist ikke mere, eller hvad?

Når turneringen er slut medio marts, så vil der frem til oktober – hvor turneringen starter igen – kunne spilles hver onsdag og torsdag fra kl. 19:00. Og det gælder også hver 2. mandag, så længe der er ranglisteturnering.

Og så dropper vi tirsdagene, som ALDRIG har været populære!

Indtil da, hold øje med hjemmesiden, hvor der oplyses om spil om aftenen.

Så lad os nu kickstarte seniorspillet fra medio marts og få den del af klubben til at fungere. Jeg går da ud fra, at når man er medlem af en bordtennisklub, så er det fordi, man gerne vil spille bordtennis. 😉