Senior ØM: Klubpokal genvundet – 3½ mesterskab – 10½ medaljer ialt

Formanden med klubpokalen – for 4. gang til Helsingør BTK

Resultatoversigt (ondata)

Billeder

Sidste år tog Helsingør også pokalen for mest vindende klub, så mange af klubbens seniorer var taget til Farum for at kæmpe om medaljer. I alt stillede Helsingør med over 10 spillere, der deltog i både single og double.
Lørdag startede Inger Jønsson med at vinde det Østdanske Mesterskab i mixed B double med sin makker fra Gladsaxe. I mixed A double fulgte Betina Bechersdahl og Steen Jørgensen trop, da de efter flere gode kampe kunne stille sig øverst på medaljeskamlen.
I mixed elite double vandt Henrik Hansen og Yael Schade en bronzemedalje, så stien var lagt til flere medaljer og et forhåbentligt gensyn med klubpokalen.
Damerne fortsatte den gode stil, og hev endnu flere medaljer hjem.
Inger vandt finalen 3-1 i dameklasse 2 og Yael vandt ligeledes guld i dame eliterækken.
Betina stillede op i både elite og klasse 1 double, med henholdsvis Yael og Rita Sterregård. I begge doubler blev det til medaljer, en af sølv og en af guld.
De mange medaljer gjorde, at Helsingør fik et solidt forspring til klubpokalen.
Bronzemedaljer cementerede sejren
Helsingørs batmænd bidrog til at føringen blev holdt og Pokalen igen kunne bringes tilbage i pokalskabet i klublokalet på Løvdalsvej.
Mads Valentin tog bronzen i herre eliterækken, mens Magnus Jensen efter mange gode kampe, også fik en bronzemedalje om halsen i herre klasse 3 single.
Endnu et par bronzemedaljer gik til Bjarne Steenberg og Torben Stuhr i herre klasse 3 double, og Frank Fager og Palle Kaarsberg i herre klasse 7 double
Helsingør endte dermed med 4 Østdanske mesterskaber, 1 sølvmedalje og 6 bronzemedaljer, og klubpokalen kunne dermed overbevisende løftes af klubbens formand Peter Tranto.