Årets “HBTK stævne”

Guldvindere mixdouble A – Betina og Steen

Skrevet af Betina Bechersdal

Tak til alle klubmedlemmer, som stillede op til senior ØM og dermed var med til at sikre klubpokalen.

Det er rigtig flot, at vi igen i år kunne trække så mange medaljer. Jeg hørte nogen sige, at det er en unfair konkurrence fordi det kun er de store klubber, som kan være med i den. Det er jo helt forkert – så stor er Helsingør da heller ikke på senior siden ? Der er mange andre som kan deltage i den konkurrence. Helsingør vinder den pokal, fordi vi formår at trække hinanden med til stævnet og ser det som et af de vigtigste stævner, man bare skal deltage i.

Men jo – store klubber som Amager, Hillerød, Hvidovre, Roskilde, Brønshøj kunne nemt vinde den konkurrence – HVIS DE DA GAD ??!! . Der skal i princippet bare stilles op med 3 damer og 6 herre spillere, som kan tage medaljer spredt i de forskellige rækker – ligesom vi gjorde detnyd videoen med de seje spillere, som tog point – og husk nu, at det også havde stor betydning med det gode humør og selskab, som I andre bidrog med.

Næste år skal vi have flere med til det her mesterskab dejligt at opleve klubfællesskabet