Flotte resultater i pointstævnet i Hillerød

Julie B Hansen, vinder af pulje 3

Link til resultater

Link til billeder

Pulje 1
For første gang i denne sæson havde vi en spiller med i den bedste pulje. Simoen havde kvalificeret sig med en 2. plads i pulje 2 i runde 5. Simoen vandt to kampe, bl.a. over Gustav Glerup, Hillerød, som han tabte til i runde 5. Derudover tvang han vinderen af puljen ud i en 5 sætskamp. Med 4. pladsen var det en absolut godkendt præstation.

Pulje 2
Kasper deltog i den næstbedste pulje. Det blev til en enkelt sejr og Kasper spillede et par flotte kampe. Bl.a. tvang han vinderen af puljen ud i en 5 sæts kamp. Det endte med en placering som nr. 6.

Pulje 3
Tre Helsingør spillere var med i denne pulje, hvor Julie H klarede sig bedst og vandt puljen med 4 sejre ud af 5 mulige. Oscar vandt 3 sejre, mens Victor vandt en enkelt kamp.
Julie spillede godt og var en fortjent vinder på indbyrdes kamp over nr. 2. Oscar viste sin spillemæssige fremgang. Han havde en jævnbyrdig dyst mod Victor med sejr 11-7 i 5. sæt.

Pulje 4
Mikkel og Tobias spillede med i denne pulje og endte som nr. 2 og 3. Deres indbyrdes kamp vandt Mikkel med 2 x 11-9. Mikkel vandt 4 kampe og tabte 12-14 i afgørende sæt til puljevinderen. Tobias klarede sig godt i puljen i sit 2. stævne med 3 sejre og blev som nævnt nr. 3.

Pulje 5
Gustav, Julie P og Benjamin var med her og blev nr. 2-3-4, hvilket må siges at være godt klaret. De kunne ikke klare Carl Kidmose, Jægerspris, som dog kun vandt 12-10 i afgørende sæt mod Benjamin.

Pulje 6
Sabine var eneste Helsingør spiller i denne pulje. Hun klarede sig rigtig rigtig flot med 5 sejre ud af 6 mulige i puljen. Sabine viste stor fremgang og er rigtig begyndt at vinde kampe. Hun blev nr. 2 i puljen og tabte kun 2 x 11-8 til vinderen.

Helsingør havde 11 spillere med her i runde 6, det er flere end tidligere sæsoner. De har vist stor fremgang og deltagelse i pointstævnerne har en stor spillemæssig værdi.

Jeg håber at alle er klar til finalestævnet i Valbyhallen 30. og 31. marts.