Pointstævnefinale 2019

Benjamin vinder af E gruppen, flot præstation.

Link til resultaterne

Link til billederne

Flotte præstationer af Helsingør spillerne ved Pointstævnefinalen i Valbyhallen
 
Lørdagens resultater:
Benjamin vinder A slutspillet i E rækken.
Helsingørs mest overraskende vinder blev Benjamin. Han ramte lige formen i Valby og vandt alle sine kampe. Træner Søren var med på sidelinjen og var meget begejstret. Benjamin har kæmpet godt hele sæsonen og fortjente i høj grad at vinde den største pokal i rækken.
Gustav vinder flot B slutspillet i D rækken.
2 sejre i puljen gav en 3. plads. I B-slutspillet røg der så 4 sejre ind på kontoen og efter en 4-sætter i finalen (14/12,6/11,14/12,12/10) blev Gustav vinderen i B-slutspillet.
Oscar vinder pokal i C rækken i A slutspillet.
Oscar vandt sine 4 kampe i puljen og gik direkte til kvartfinalen.Her tabte han desværre i en 4-sætskamp til en spiller fra Nykøbing F.’
Julie H vandt også sine 4 kampe i puljen og gik videre til A slutspillet fra sin pulje i C-rækken. Her tabte hun til en Hvidovre spiller i 1/8. finalen.
Sabine nåede til kvartfinalen i B slutspillet i E rækken. Hun vandt en enkelt kamp i puljen og to kampe i B slutspillet, inden hun tabte. 
Tobias var nok lidt overmatchet i C rækken, men vandt trods alt 2 kampe. 
 

Simoen med vinderpokalen

Søndagens resultater:
Simoen vinder B-rækken
I puljen tabte Simoen en enkelt kamp til sin senere finale modstander Laura Harder. Han var dermed i A-slutspillet. Efter tre sejre i slutspillet havde han spillet sig i finalen, hvor det viste sig, at han skulle møde Laura, som havde vundet i puljen med 3-0. Simoen kom da også bagud 0-2 i sæt, men efter at han i samråd med sin coach havde rettet en enkelt detalje, så kæmpede han sig med sit offensive spil til en sejr på 9/11,8/11,11/8,11/7,11/7.
Kasper kom flot i semifinalen i B-slutspillet. I puljen vandt han 1 kamp ud af 3, i B-slutspillet gik det rigtigt godt og efter to sejre var han i semifinalen,m hvor det blev til et 1-3 nederlag til en Amager spiller.
Julie H og Julie P spillede sig begge i A slutspillet i pige B rækken. I den ene semifinale tabte Julie P til Julie H. I finalen blev det til et nederlag på 4-11-11-13-9-11 mod Sara Kjær Larsen, Brøndby, så Julie H fik en flot 2. plads.
Sabine nåede B slutspillet, men var udenfor præmierækken.