Medaljer til alle 3 ungdomshold

Mads, Andreas, Amalie og Lukas østdanske mestre 2019 i ØBTUs bedste ungdomsrække.

Flot sæson holdmæssigt for ungdomsspillerne i klubben. Tre tilmeldte hold – og tre gange medaljeplaceringer. Det viser, at klubbens trænersatsning hos ungdommen har givet resultater, både her og ved pointstævnerne. Flot er det også, at alle fire spillere på det bedste ungdomshold også er trænere i klubben. De får noget og de giver noget, ideelt! Men også Steen, Søren og Henrik har sin store andel i de flotte resultater.

Slutstilling, O/12 A
Slutstilling, U/12 B

Slutstilling, pigeholdet

Sølvvinderne Julie P, Sabine og Julie H

Bronzevinderne William, holdleder Henrik, Micki og Simoen. Albert var på ferie.

O/12 A

Mads, Andreas, Amalie og Lukas har været spillerne på holdet. Med Mads og Andreas i  spidsen har holdet vundet 12 kampe, spillet 1 uafgjort og tabt 1 til Roskilde 1. I realiteten var kun Roskildes bedste hold jævnbyrdige konkurrenter for vores 2 bedste spillere. Amalie og Lukas havde så jævnbyrdige modstandere i spillerne fra resten af holdene.

På listen over rækkens mest vindende spillere blev Mads nr. 1 og Andreas nr. 3, Amalie vandt lidt under halvdelen og Lukas en trediedel af deres kampe.

U/12 B

Holdet bestod fra starten af William, Micki, Albert og Christian. Christian stoppede med at spille bordtennis og Simoen og Oscar har så spillet med et par gange.
Holdet spillede sig til en 3. plads i rækken, 1 point foran nr. 4. Det blev til 6 sejre, 2 uafgjorte og 4 nederlag.
Individuelt blev Micki nr, 4 på toplisten og William nr. 7 – begge vandt 2/3. af deres kampe. Albert vandt halvdelen af sine kampe.
Det var flot klaret og vejen er banet til en højere række næste sæson.

Pigeholdet

Holdet har bestået af Julie H, Julie P og Sabine. De tabte kun en enkelt kamp til det suveræne hold fra Allerød. Men Julie P og Sabine havde den triumf at vinde over Allerød i sidste kamp, som dog manglede deres bedste spiller.
Individuelt blev Julie H 3. bedst i rækken, hun vandt 10 ud af 14 kampe, mens Sabine og Julie P vandt halvdelen af deres kampe.
Næste sæson er der mulighed for at spille med i en bedre række, så det bliver spændende at følge.