Mads Valentin og William Jørgensen klubmestre

Sofadoublen, Colavindere Tobias og Kasper

Link til Billederne 

Klik på billederne her på hjemmesiden!

U/12 single

Der blev spillet i 3 indledende puljer, hvorfra nr. 1 og 2 spillede slutspil om mesterskabet.

Slutspillet U/12

To spændende kampe startede A slutspillet, kvartfinale-kampene gik over 5 sæt med Kasper og Oscar som vindere. De skulle så møde de to topseedede spillere, henholdsvis William og Simoen i semifinalerne.

William havde godt styr på Kaspers spillestil og vandt 3-0 i sæt. Oscar vandt et sæt mod Simeon, men kunne ikke forhindre ham i at vinde 3-1.

I finalen var William bedst med en 3-1 sejr over Simoen.

I B slutspillet spillede Sabine og Sander sig i finalen, Sabine startede bedst og kom foran 2-0, men så havde Sander spillet sig varm og vandt B-finalen med 3-2.

Det var en god oplevelse at se kampene i den yngste aldersklasse, der er en masse talent hos spillerne og et godt spillermateriale for trænerne at arbejde med.

O/12
Efter afbud fra Andreas og et par andre blev rækken spillet i 1 pulje med 5 spillere.

Finalepuljen i O/12

Mads blev klar vinder med fire 3-0 sejre og Lukas tabte kun sæt til Mads. Julie H vandt over de to andre i puljen, som var nye spillere og derfor overmatchet. Men da Jannick vandt 3-1 over Jonathan, så alle vandt minimum 1 sæt

Double
Julie og Mads dannede par i doublen og blev mestre med tre 3-0 sejre. Oscar/Anton vandt 3-1 over Kasper/Tobias og blev nr. 2.