Betina og Andreas – årets HBTK’ere

Årets senior HBTK’er

Socialt: årets HBTK’er er en god klubkammerat – Altid behjælpelig hvis der er brug for en hånd, spreder godt humør og er meget synlig i klubben.

Årets HBTK’er er holdleder for 2 hold – begge bliver styret med en hård, men kærlig hånd.

Sportsligt er årets HBTK’er gået frem – teknikken er blevet forfinet og taktikken en større del af spillet. Der er blevet spillet en del stævner, og det østdanske mesterskab blev vundet.

Hun har sat Helsingør på “Bordtennis landkortet”, da mange af landets bordtennisspillere drog mod havnebyen i sensommeren. Der blev spillet doubler på kryds og tværs af alder, niveau og køn.

Hun er ophavskvinden og den der går forrest, når Mix Match skal tilrettelægges og arrangeres, den der sørger for at “mixe og matche”, så der både bliver dannet nye venskaber (nogle fører til ægteskab) og spillet bordtennis i stor stil.

Selve stævnet i 2018 blev en stor succes, og en masse glade spillere deltog i den efterfølgende fest i Laden. Det er noget, som HBTK og ophavskvinden kan være stolt af.

Årets HBTK’er anno 2019 er:  Betina Bechersdahl

——————–

Årets ungdoms HBTK’er

Årets ungdoms-HBTK’er har i sæsonens løb udmærket sig både som træner og som spiller.

Han er træner på fredagsbegynderholdet. Han udviser gode evner og engagement som træner for de nye ungdomsspillere. Flere fra holdet er rykket videre op på øvede-træningsholdet, så hans indsats som træner har båret frugt! For nylig har han i 2 weekends deltaget i og bestået et DBTU trænerkursus, så han kan nu kalde sig basistræner.

Årets HBTK’er har spillet sin bedste sæson ever, han har spillet 137 kampe og vundet rigtigt mange af dem.

Han har spillet både på ungdomshold, hvor holdet blev østdanske mestre. Han har også spillet på både serie 2 og 1 hold og til sidst hjulpet serie 1 fra nedrykning.

I ungdom har han vundet 34 ud af 36 kampe og blevet nr. 3 på toplisten

Han har spillet 45 kampe i serie 2 og vundet de 40.

Han har et imponerende snit i serie 1 hvor han flere kampe har vundet alle 3 kampe og ialt 10sejre i 15 forsøg.

Ratingmæssigt er han steget med 550 point i denne sæson.

På Talentholdet er han rigtig god til at træne sammen med Mads, de to kan lave øvelser som ingen andre i klubben.

Hans forhånd er super god og hans baghånd er kommet godt med. Han har potentiale til at komme på 1 holdet i klubben inden for de næste par år.

Fuldt fortjent er årets Ungdoms HBTK’er, Andreas Kure Heller