Ama’r Open 2019

Benjamin vandt igen igen præmie

Resultaterne  

Billeder

Lørdag

Benjamin deltog i yngre drenge D, hvor han blev nr. 2 i puljen. og spillede sig i finalen i slutspillet. Her tabte han 3-0 til en spiller fra Amager. Flot klaret, Benjamin.

Julie P og Sabine spillede med i pigerækken. Der var de overmatchede og tabte bl.a. til et par svenske spillere og et par gode Allerød spillere. Pigerækken var ikke delt op i A og B, så indtil videre spiller vores piger kun med i drengerækkerne, hvis der ikke er en pige B række. Der var heller ikke noget B-slutspil!

Oscar spillede med i drenge C, hvor han i puljen vandt to kampe og tabte en enkelt. Desværre var det ikke nok til at komme i slutspillet, så det blev ved de tre kampe.

Søndag

Drenge D
Julie H
vandt sin pulje med fire sejre. Hun vandt derefter i 1/8. finalen med 3-2 over en svensk spiller. I kvartfinalen var modstanderen rækkens senere vinder, som hun tabte til med 1-3.
Julie P tabte en enkelt kamp i puljen, hvor det blev til en 2. plads. Den skaffede hende direkte i kvartfinalen. Her tabte hun 1-3 til sin modstander.
Sabine vandt en enkelt kamp i sin pulje og tabte to kampe. Det var ikke nok til at komme i slutspillet, når der nu ikke var noget B-slutspil.
Gustav måtte også ”nøjes med” sine 3 kampe i puljen, som han tabte. Han ville også have været glad for et B-slutspil.

Yngre drenge B
Oscar vandt to og tabte 2 kampe. Det betød desværre for 2. dag i træk, at han ikke gik videre til slutspillet, begge dage på grund af dårligere sætscore end de to andre, som også havde vundet to kampe.
Kasper var gr. sit ratingtal ”tvunget” til at stille op i denne række. Han fik sig nogle gode kampe, men tabte sine fire kampe – han vandt dog 3 sæt. Til næste stævne kan han så spille med i C rækken, hvor han mulighed for at vinde nogle kampe.

Klik på linket til resultaterne og se slutstillingerne i rækkerne. Klik videre på ”vis alle kampe” og se, hvordan det gik i de enkelte kampe.