1. og 2. plads til Oscar i Næstved

Oscar vinder af yngre drenge B

Resultaterne

Et par billeder

Så er vi i gang i Næstved – Hos Peter Open – hvor Oscar spiller Yngre Drenge B samt Drenge C – formiddagen er gået super, hvor han vandt rækken på indbyrdes opgør mod Silas Lund fra Amager – så nu lades derop inden næste række starter om 1 time.

Så sluttede dagen i Næstved hvor Oscar også spillede Drenge C med 5 puljer og hele 21 spillere – hvor han startede med at vinde sin pulje med 3 sikre 3-0 sejre og gik til A slutspillet. Her sad han over i 1/8. og gik direkte i kvartfinalen, som han vandt i en meget tæt 3-2 kamp. I semifinalen blev han igen presset, men vandt igen 3-2, men desværre taber han finalen til Silas Lund fra Amager 3-1 i nogle tætte sæt – rigtig gode kampe og en masse erfaring i bagagen samt nogle trætte ben.

Skrevet af Lars DK