Ungdoms holdkampe gav 3 sejre og en uafgjort

O/12 B: Allerød, Helsingør, Slangerup, Bornholm

O/12 D, Anton Seerup i kamp i Slangerup

Link til billederne

De to ungdomshold har nu spillet to runder i holdturneringen, det er blevet til tre sejre til hold D og 2 sejre og en uafgjort til hold B

B holdet spillede hjemme i en samling med Bornholms BTK, Allerød og Slangerup. Mod sidstnævnte hold startede Lukas, Rasmus og Micki flot og kom foran 6-0 inden doublerne. Derefter blev det til en tabt doublekamp og et singlenederlag til Micki, hvilket gav en 8-2 sejr

Kampen mod et stærkt Bornholmerhold startede med at modstanderne kom foran med 3-0. I anden singlerunde vandt Lukas og Rasmus to 3-1 sejre, mens Micki tabte til bornholmernes stærkeste spiller, Victor Bachmann.
I doublen vandt Lukas/Rasmus en tæt og spændende kamp med 3-1, her kunne Victor ikke gøre nogen forskel.
To meget afgørende kampe var Lukas mod Vilfred og Micki mod William. Kampene gik over 5 sæt med de to Helsingørspillere som vindere henholdsvis 11-6 og 11-8 i 5. sæt. Så var vi pludselig foran 5-4, men Victor reddede det ene point til Bornholm med 3-1 over Rasmus, som vandt 1 sæt og var meget tæt på et sæt mere i 3. sæt, som han tabte 9-11.
Flot klaret med 1 point.

D holdet spillede i Slangerup mod hjemmeholdet og Brønshøj. Kasper debuterede som holdspiller i første kamp mod Slangerup, hvor det blev til en stor 9-1 sejr. Kasper vandt 2 x 3-0, men tabte så 1-3 til sin navnebror med efternavnet Holst.
Oscar vandt sine tre kampe, han havde også problemer med Kasper, men vandt 3-2 og de to andre kampe 3-0. Simoen gjorde rent bord med tre stk. 3-0 sejre. Doublen blev klart vundet af Simoen/Oscar

Den anden kamp blev også vundet klart med cifrene 8-2. Her spillede Anton med i stedet for Kasper og han gjorde det godt med tre sikre 3-0 gevinster. Brønshøjs Adam Nottelmann tabte 0-3 til Anton, men han gav Oscar kamp til stregen men tabte 2-3. Derimod var han med i Brønshøjs to sejre, doublen mod Oscar/Anton med 3-2 og singlen mod Simeon 3-1.
Udover nævnte kampe vandt Oscar og Simeon to singler hver.

Flot klaret i spillernes 1. sæson som holdspillere.

I næste runde skal begge holdene til Roskilde, hvor de skal spille 2 holdkampe hver. Her skal de møde nogen af de bedre hold, så det bliver en spændende dag.