Pointstævne 1 i Allerød

Tobias og Victor i kamp i A gruppen.

Billederne

Resultaterne

Det var nogle flotte præstationer, vore 9 deltagere udførte i 1. runde af pointstævnerne. Det blev til tre 1. pladser og en 2. plads i de fire grupper. I A gruppen spillede man bedst a 5 sæt og bedst a 3 sæt i de andre grupper.

I A gruppen deltog Tobias og Victor, gruppen var på 5 spillere. Tobias vandt sine fire kampe og sikrede sig dermed 1. pladsen. Victor vandt en enkelt kamp og undgik derfor sidstepladsen.

Laurits og Benjamin var med i B gruppen. Laurits vandt sine 5 kampe og blev således vinder af puljen. Benjamin vandt 4 kampe og kom på 3. pladsen i puljen. Indbyrdes kamp endte 2-1 til Laurits.

Brødrene Vilas og Sander spillede i C gruppen. Her blev det til fire sejre til Sander og en 2. plads. Vilas vandt 3 sejre og kom på en delt 3. plads sammen med to andre.

Jannick Larsen, Asger Christensen og Lucas Zillig var med i D gruppen. Her var de de andre overlegne. Asger og Lucas vandt 5 sejre hver og da Asger vandt det indbyrdes opgør med 11-9 14-12, vandt han gruppen. Med 4 sejre blev Jannick nr. 3.

Næste runde spilles søndag den 1. december i Jægerspris.