Pigesamling hos Amager BTK

De 6 hold: Roskilde, Greve, 2xAmager, Helsingør og Allerød. (klik på billedet)

Link til billederne 

Vores pigehold startede turneringen i pigerækken med 2 sejre hos Amager BTK.

Allerød-Helsingør 0-5
Julie H og Sabine spillede singlerne og Julie P spillede doublen med Julie H. Julie startede med en 3-0 sejr over Emma, mens Sabine vandt 3-1 over Marie. I doublen havde 2 x Julie ikke problemer med Allerød pigerne og vandt 3-0.
Holdkampens tætteste kamp stod mellem Sabine og Emma, den gik over 5 sæt. Sabine kom bagud 1-2, men havde så læst sin modstander og vandt de to sidste sæt 11-5 11-2. Julie sluttede af med i klar 3-0 sejr.

Amager 1 – Helsingør 1-4
Junie P afløste Sabine i singlerne.

Julie H havde problemer med Anastasias knopper og måtte ud i 5 sæt inden sejren var hjemme. En lille ændring i spillet gav Julie en 11-6 sejr i 5. sæt. Julie P fulgte op med en 3-0 sejr over Caroline,som “bare” skulle spilles i baghånden. I doublen spillede Julie H og Sabine. De måtte ud i en tæt 5 sætskamp, som de til sidst vandt 11-9.
Julie P havde også problemer med knopperne, fra 3. sæt blev der rettet lidt op på det med en 11-5 sejr, men Anastasia sluttede af med 11-7 i 4. sæt. Julie H havde ikke de store problemer i sin sejr på 3-1 over Caroline, der var lidt koncentrations problemer, men det endte 11-8 i 4.sæt og dermed var 4-1 sejren hjemme.

Vore piger viste godt spil, og man kunne godt se, at de var lidt mere rutinerede end de andre. Skrappeste modstander bliver nok Greve, som også vandt 5-0 og 4-1.