Kampe mod Hillerød og Allerød

Rosenmeyer vs Guldberg med Claus Holck som tilskuer

Helsingørs bedste hold har været ude i to fremrykkede kampe mod Hillerød og Allerød. Årsagen til dette er, at Steen Jørgensen skulle opereres i sin venstre hånd og derfor ikke er spilledygtig 3-4 uger.

Hillerød – Helsingør 7-7
Hillerød stillede op med et stærkt hold med Jesper Møller, som senest spillede reserve på klubbens Bordtennisliga hold. Desuden med en verdens- olympisk- og europamester i parabordtennis, Peter Rosenmeyer.
Hillerød startede bedst og kom foran 3-1 i første singlerunde. Rasmus Guldberg vandt den enlige Helsingør sejr 3-0 over Christoffer Rasmussen, mens Rasmus Olsen var tæt på mod multimesteren og tabte 2-3. Steen Jørgensen og Lars Hansen tabte begge 0-3 til Thomas Jensen og Jesper Møller.
I anden singlerunde gik det bedre for Helsingør. Rasmus G vandt sin anden kamp med 3-1 over Thomas, mens Lars havde styr på Peter og vandt 3-0. Rasmus O vandt et enkelt sæt mod Jesper og tabte 1-3, mens Steen tabte 0-3 til Christoffer.
Ved stillingen 5-3 til Hillerød skulle der spilles to doubler. Resultatet af disse blev en sejr til hver side og 6-4 føring til Hillerød. Men i sidste singlerunde fik Helsingør spillerne en rigtig stærk periode og med tre singlesejre på stribe bragte de deres hold foran med 7-6. Lars og Rasmus G vandt begge deres singler med 3-1 og Rasmus G fik dermed også en sejr over Peter. Rasmus O var ude i en spændende 5 sætskamp mod Christoffer og sluttede kampen af med 11-6 i sidste sæt. Sidste single blev vundet af Jesper 3-0 over Steen.
Det lignede i starten et nederlag til Helsingør, så holdet var tilfredse med kampens resultat 7-7 og et point til samlingen.

Allerød – Helsingør 3-11

Dagen efter Hillerød kampen gik turen til Allerød, som fik et afbud fra en af deres stærke spillere. Steffen Schiøtt trådte ind på holdet, men desværre uden at vinde kampe.
Allerød var kun med i første singlerunde, hvor Lars Starup og Morten Jørgensen vandt deres singler over Lars Hansen og Steen Jørgensen. Rasmus Olsen og Rasmus Guldberg vandt deres singler over Lars Rasmussen og Steffen Schiøtt.
Anden singlerunde var domineret af Helsingør spillerne, som alle fire vandt deres singler. Sejrsstimen fortsatte i de to doubler med sejre til udeholdet. Sidste singlerunde endte 3-1 til Helsingør, her var Allerøds Lars Starup eneste vinder for hjemmeholdet med 3-0 over Steen.
Der er nu spillepause til den 4. december, hvor modstanderen på hjemmebane er Virum.