Pensionisterne udvider

Kære medlemmer i vores pensionistgruppe,

Vi er nu oppe på 40 medlemmer, heraf 5 kvinder  – successen fortsætter.

Vi har et klublokale med 6 borde og ved at fremme doublekampe fremfor singler, har vi hidtil kunnet aktivere alle fremmødte med bordtennisspil samtidig.

Det vil imidlertid komme til at knibe fremadrettet, især hvis vi løber ind i en sund periode uden for megen sygdom og alle møder op på en gang. Samtidig er der fra  flere sider udtrykt ønske om at kunne spille singlekampe ind i mellem. Ligeledes lægger vores nye træningstiltag med Yael’s vejledning beslag på borde  visse dage.

Vi åbner derfor op for på forsøgsbasis også at give mulighed for at spille onsdag kl. 10 til kl. 13. samtidig med at vi bibeholder træningen onsdag kl. 13 til kl 16. Der er  frit valg. Dette gælder allerede fra og med nu på onsdag 5. marts.

Thomas er fast nøglemand onsdag formiddag, jeg/Yael  lukker ned om eftermiddagen.

Mange har tidligere givet udtryk for ønsket om at spille onsdag formiddag, derfor håber jeg, at vi kan opnå en nogenlunde ”jævn bemanding” over dagen. For de nidkære, der virkelig vil have noget for kontingentet, inviteres de til eventuelt at spille både formiddag og eftermiddag – kun konditionen sætter grænser.

Læg mærke til at start på formiddagstræningen mandag og onsdag er flyttet til kl. 10.00, for at sikre at vi har tørre gulve at spille på (der er morgenrengøring af gulvene begge disse dage).

Apropos tørre gulve: Vis hensyn. Indtagelse af øl og sodavand kun i sofagruppeområdet.

Troels Nyborg