2-mandshold stævnet i Allerød

Link til billederne 
Link til resultaterne

Hold Oscar og Anton

Oscar Devantier Kallestrup 3 4
Anton Seerup +1 i semi. 3 4

Oscar og Anton måtte desværre se sig slået 2-1 i semifinalen og nøjes med bronze – men med en god omgang erfaring rigere – samt forhåbentlig også klogere på vigtigheden af at få bolden på pladen og vente til muligheden er der før der skal smashes / smadres på den – så sikkerheden i slagene skal øves derhjemme i klubben. (Lars Devantier)

Hold Kasper og Tobias
Tobias og Kasper fik hård modstand til 2-mands stævnet i dag, da C-rækken blev lagt sammen med B-rækken pga. for få tilmeldinger.

Kasper Nygaard 2 4
Tobias Rasmussen 0 4

Trods modstand fra en højere hylde end normalt, så bed de godt fra sig. De endte med fire 2-1 nederlag mod Brøndby, Furesø, Egedal og Virum, men de blev bestemt ikke spillet ud af banen.

Blandt højdepunkterne var en længe ventet sejr til Kasper over Max fra Brøndby, som ellers tit har været endestation for Kasper til turneringer.

Bedste resultat var dog 3-0 sejren over Kevin og Mads fra Virum i doublen. Virum endte med at vinde hele turneringen sikkert, men Tobias og Kasper fik givet dem en ordentlig ridse i lakken. (Mads Nygaard)

Andre hold
Simoen og Micki deltog også i D rækken. De var tæt på at gå videre til slutspillet.

Simoen Øster 3 4
Micki Hansen 2 4

Mads og Andreas spillede med i den bedste seniorrække, men tabte desværre alle 5 holdkampe. Andreas havde den fornøjelse at vinde over Pia Toelhøj i en tæt 5-sætter. Mads tabte tre 5-sættere og en 4-sætter

Hos seniorerne klarede Torben og Bjarne sig bedst med en 3. plads, mens Yael/Henrik og Betina/Christina ikke gik videre til slutspillet.