God sejr over Ballerup i 1. division

Helsingørs Damer vandt 6-4 over Ballerup og fik dermed sikret 3 point mere i slutspilsrunden i første division. Holdet var sat med Yael SchadeBetina Bechersdahl og Henriette Schönemann-Paul.

Ballerup er en svær modstander, men det er også et hold, som vi har spillet mod flere gange. Derfor var vi også godt forberedt med både taktik og gejst til de kampe, som vi fra tidligere vidste kunne være en udfordring. Yael Schade vandt alle sine 3 singler, Betina Bechersdahl vandt 2 og sammen vandt de doublen.

Holdets førstedame, Yael Schade fik demonstreret endnu engang, at erfaring tæller, ikke bare i forhold til teknisk dygtighed, men særlig på det mentale plan med at holde ro og fokus til at kunne træffe de rigtige beslutninger i det hurtige spil, som bordtennis er.

Yaels eneste rigtige udfordring var kampen mod Ballerups førstedame, Susanne Pedersen. Yael tabte de to første sæt, men fik vendt spillet og vandt de næste tre sæt meget tæt. 4.sæt var helt nervepirrende, da damerne skiftedes til at have sæt eller match bold frem til 15- 13 til Yael. Det var en meget spændende og seerværdig kamp, som bød på flere utrolig flotte dueller mellem de to førstedamer.

Betina havde også en god dag, da hun vandt over to spillere, som hun tidligere har haft store udfordringer mod. Betina var storspillende og vandt begge singler 3-1 . Taktikken var at “brænde” første sæt af med at afprøve forskellige muligheder – og det kunne ses, at hun fik knækket koden, idet 4. sæt blev vundet henholdsvis 11-2 og 11-4 i de 2 singler.

i Helsingørs kamp mod Allerød gik det slet ikke så godt – og regulært sagt fik Helsingør lamme øretæver. På holdkortet blev Rita Sterregård sat ind, idet Yael var forhindret til denne kamp. Allerød stillede i stærkeste opstilling, og på trods af mange gode kampe endte resultatet 10-0. Alle tre damer kæmpede ellers bravt og vandt mange gode sæt. Rita var tæt på at vinde i 5. Sæt mod Henriette Moestrup.

Helsingør ligger lige nu på en flot 6. plads foran København og Amager.