Tættere på overlevelse

En sikker sejr over Københavns BTK og en holdtrækning af Svendborg bragte Helsingørs hold tættere på forbliven i 2. division. Sejren og holdtrækningen bragte holdet op på kun at være et point efter Slagelse.

En holdtrækning betyder, at holdets kampe slettes, og da Helsingør som det eneste hold har sat point til mod Svendborg, så tjente man reelt et ekstra point i forhold til konkurrenterne.

Men der skal stadig points ind på kontoen i de tre sidste kampe. Det startede godt med 10-4 sejren i hjemmekampen mod København. Holdet fik ud over de to points selvtilliden tilbage og troen på, at holdet kan undgå nedrykning.

Første singlerunde endte med to sejre til hver side. Rasmus Guldberg og Jes Arder vandt hjemmeholdets sejre. I anden singlerunde tog Helsingør føringen med sejre til Rasmus Olsen, Lars Hansen og Rasmus Guldberg. Jes Arder måtte give fortabt mod københavnernes bedste spiller, Christian Klint, som i øvrigt vandt sine tre singlekampe.

Rasmus Guldbergs kampe mod Morten Bo Petersen var klart den bedste singlekamp – og den mest spændende. De to spillere måtte ud i 5. sæt for at afgøre kampen. Her fulgtes de ad, men efter stillingen 10-10 var Rasmus lidt skarpere end modstanderen og vandt sættet 13-11.

Begge doubler gik til hjemmeholdet, og det betød, at Helsingør var foran med 7-3 og havde det ene point hjemme. I sidste singlerunde var gejsten klart på hjemmeholdets side. Kun Christian klint formåede at vinde en kamp, og derfor endte kampen med en sikker 10-4 sejr til et godt kæmpende Helsingør hold.Double